Liebster Award

Blogs in de kijker!

Liebster Award

Liebster Award – ‘Ik ben genomineerd!’

Ik ben genomineerd! En het is gepermitteerd een vreugdedansje te maken.
Misschien maar goed ook dat jullie dit niet zien!

Wat is de Liebster Award?
Het is een award om de kleine startende blogger wat meer in de spotlight te plaatsen, want ook zij verdienen de aandacht. Er zitten zeker parels tussen. Een Award door bloggers, voor bloggers.

Hoe gaat het in zijn werk? Je beantwoordt 11 vragen, jou gesteld door de blogger die je genomineerd heeft. Vervolgens maak je zelf een vragenlijstje op en tag je 5 andere bloggers. Heel eenvoudig dus, maar vooral leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen.

Ik werd genomineerd door Sofie van Loesje Zaakjes. Bedankt!
Hier heb je mijn antwoorden Sofie!

1. Wat deed je als kind het liefst?
Wat ik nu nog altijd graag doe: tekenen, tekenen, tekenen. Als kind ben ik verliefd geworden op mijn potloden. Nu nog zou ik niet zonder kunnen leven.

2. Welke thee of koffie drink je het liefst?
Elke dag drink ik wel koffie, een tas of twee. Ik vertelde er al eens over in één van mijn artikeltjes. Ik vind mijn Senseo de max! Heel erg handig! En, dat geluid in de morgen: zo vertrouwd. Omdat ik vind dat ik het binnen de perken moet houden, wissel ik af met thee. Ik ben gek op muntthee en zal ook altijd dat drinken. Verse muntthee laat me echt zo genieten, tot rust komen.

3. Waar ging je het laatst op reis?
Een vierdaagse Parijs. We vierden met ons tweetjes – Tom en ik – Kerstmis daar in de Moulin Rouge. Heel gezellig! Ook daar maakte ik een blogpost over met enkele leuke sfeerbeelden.

Parijs - Moulin Rouge

Parijs – Kerstavond in de Moulin Rouge

4. Wat is je levensmotto?
‘Wil je hebben wat je wil, dan kan dat. Maar, niet zonder gedrevenheid en geloof in jezelf.’
Zelf heb ik absoluut nog niet wat ik hebben wil (professioneel). Ik heb dagen dat ik de moed bijna verlies, maar dan denk ik steeds terug aan dit motto. Het brengt me vooruit en ik geloof er in dat het wel eens daar zal zijn – datgene ik hebben wil.

5. Waar ging je eerste blogpost over?
Mijn eerste blogpost was op 17 januari 2015, nog niet erg lang geleden dus. Ik vond het belangrijk eerst iedereen welkom te heten. Mijn eerste post was dus een ‘vriendelijke welkom‘.

6. Wat is jouw verwenmoment?
Oh, moet ik daar nu echt ééntje uit kiezen? Ik heb zoveel momenten die ik als ‘verwennerij’ beschouw. Ik som er enkele op:
> Een gezellig avondje thuis met wat kaas, druifjes, brood en lekkere wijn. Heerlijk toch. Dit in combinatie met een lief die tegen me aan ligt, Bastille op mijn schoot en een goede film.
> Nu en dan eens een wellnesskuur: pure verwennerij. We gaan steeds naar dezelfde wellness omdat we daar ook erg tevreden zijn.
> Ik ben nog niet zo lang het huis uit en er is één dingetje dat ik heel erg mis: een lekker ontspannend bad met veel schuim en wat lectuur. Tot ik helemaal verrimpeld ben. Nu hebben we enkel een douche thuis, wat zeker oké is, maar toch! Mijn ouders betalen een pak minder voor het waterverbruik sinds ik gaan samenwonen ben. Stiekem ga ik toch een badje nemen, zo nu en dan! Moet kunnen!

7. Wat is je lievelingsfilm?
Een echte lievelingsfilm heb ik niet. Ik kan heel wat favoriete films opsommen, maar om nu echt te gaan zeggen: ‘Dat is hem!’. Zo denk ik aan twee Vlaamse films die ik steengoed vind: ‘Marina’ en ‘Broken Circle Breakdown’. Ik zag beiden films meerdere malen in de bioscoop en zou er nog steeds voor betalen. Ook enkele oude klassiekers die elk jaar opnieuw mijn aandacht trekken: Grease (al wel 100 keer gezien) en Footloose. En tot slot heel wat Disneyfilms. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Hier heb je mijn Walt Disney – Top 5. Als je van… beren leren kan!

8. Van welke beslissing heb je spijt?
Ik heb veel foute keuzes gemaakt, maar ik heb van geen enkele beslissing echt spijt. Spijt moet je niet hebben. De beslissingen die ik nam brachten me tot wie ik nu ben.

9. Waar heb je een hekel aan?
Grappig! Ik schreef deze week nog over 7 x geïrriteerd. Dit zijn echt zaken waar ik me aan erger. Je kan dus wel stellen dat ik hier ook een hekel aan heb. Vooral laatkomers, daar hou ik echt niet van.

10. Wat moet ik van je weten om je te kennen?
Vele mensen vinden het moeilijk me volledig te begrijpen. Waarom? Omdat ik zéér perfectionistisch ben en altijd dat bijna onbereikbare toch wil bereiken. Ik zet mezelf en mijn gezondheid wel vaker aan de kant om toch voor mezelf de voldoening te vinden. Zo zou ik slaap laten om mijn ontwerp te verbeteren bijvoorbeeld. Vaak ben ik teleurgesteld omdat het nooit goed genoeg is.

11. Wat is een mannelijke en vrouwelijke eigenschap van je?
> Vrouwelijk: that’s easy! Ik wil vaak mijn zin krijgen. Oeps! Of vind je dat geen vrouwelijke eigenschap?! Ik mag misschien niet veralgemenen.
> Mannelijk: ik hou van gamen. Vele mensen zullen nu de wenkbrauwen even optrekken, maar ik vind het leuk wanneer Tom en ik SAMEN achter ons computertje zitten en lekker geeky aan het wezen zijn. Hij zijn spel, ik dat van mij. Nerd-alert!

Sheldon Cooper

Sheldon Cooper – Geek Alert

En nu is het mijn beurt om er enkele te nomineren. Hopelijk doen jullie mee?
1. Renilde van mooi ding.
2. Marijn van meidenblogs
3. Emmelien van Femmelien
4. Bloem van Bloem Blogt
5. Twee vriendinnen van Allin2blog

Hier komen mijn vragen voor jullie:

1. Waarom ben je gestart met bloggen?
2. Wie zijn je grote blogidolen?
3. Als je 1 artikel van je eigen blog zou mogen nomineren voor ‘Beste Blogpost’,
welk artikel zou dat zijn?
4. Als je een vlieg zou zijn, in welke huiskamer zou je dan eens willen zoemen?
5. Zon-Zee-Strand vakanties of wintersport?
6. Vertel me een keer: wat is je favoriete snoepje?
7. Waar ben je fier op?
8. Als je in een teletijdmachine zou kunnen stappen, zou je de klok terugdraaien of zou je naar de toekomst zweepen?
9. Kom maar op met die verslaving van je. Iedereen is toch wel verslaafd aan iets! Jij?
10. Hoe zie jij je professionele carrière?
11. Met wie heb je een sterke band?

Ik kijk er naar uit jullie antwoorden te lezen. Te gekke award, toch?!

Comments

 1. Leuk om je antwoorden te lezen! 🙂 Bedankt om mee te doen!

  Like

 2. Ik doe mee! En merci voor de nominatie!

  Liked by 1 persoon

 3. Oh dear! I’m shocked :d

  Like

Trackbacks

 1. […] bloggers. Heel eenvoudig dus, maar vooral leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen. Hier kan je mijn eerste Liebster terug […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: